MECA-verkstad

Certifierad bilverkstad godkänd av biltillverkarna

Godkänd Bilverkstad är framtagen av Sveriges Fordonsverkstäders Förening, Motorbranschens Riksförbund och Konsumentverket för att du ska känna dig trygg vid ditt verkstadsbesök.

Det innebär en kvalitetssäkring för dig som konsument genom att Kvalitetssystemet Godkänd Bilverkstad ställer hårda krav på branschen.

Vi följer alltid alla lagar, förordningar, miljökrav, systematiskt arbetsmiljöarbete samt Allmänna reklamationsnämndens beslut. Dessutom blir vi årligen bli granskade av tredjepartskontrollanter för att säkerställa att standarden uppfylls.

Vårt team av certifierade mekaniker och tekniker är högt kvalificerade och kunniga för att hantera din bil på bästa sätt.

Så varför vänta? Boka din nästa bilservice hos oss och upplev det bästa omhändertagandet och servicen som din bil förtjänar!

Assitantförsäkring ingår vid service hos oss

Vi förstår att det är viktigt för dig att du ska känna dig trygg och säker ute på vägarna.

Så därför ger vi också trygghet med vår omfattande assistansförsäkring som ingår när du gör service hos oss.

Vi kan hjälpa dig med motorstopp, brist på drivmedel, punktering, strömlöst batteri, förlust av bilnyckel, inlåsning av bilnyckel eller bilnyckel som bryts av.

Du ska aldrig känna dig strandsatt eller hjälplös vid en nödsituation när du är ute på vägen. Därför kan du kan ringa assistansnumret var du än befinner dig, dygnet runt.

Vårt företag förstår elbilar

Vi har den modernaste verkstaden, med de senaste verktygen och testinstrumenten för elbilar och våra medarbetare är elcertifierade för att arbeta med elbilar.

Vi förstår stoltheten som kommer med att köra en elbil och vi finns här för att hjälpa dig, så du kan känna dig trygg i ditt val av verkstad.

På MECA tar vi ett ansvar för att synliggöra elbilens behov av service och underhåll. 

Vårt team av experter är dedikerat till att ge enastående service och stöd under hela din ägandeupplevelse av din elbil.

På vårt företag förstår vi vikten av elbilar i dagens värld och vi är dedikerade till att göra övergången till hållbar transport enklare för våra kunder.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå