Däckservice och däckhotell

Förvaring på däckhotell

Att förvara sina däck på förvaring/däckhotell är ofta ett smart alternativ. För det finns många saker att ta hänsyn till för att däcken ska må bra och hålla länge, som exempelvis att däcken behöver förvaras i ett svalt och torrt utrymme.

Däcken behöver också grundligt rengöras från salt och andra smutspartiklar innan de förvaras. Samtidigt som det också är viktigt att kontrollera att däcken har rätt lufttryck och att de är hela och inte har några skador.

Förvara däcken tryggt och säkert hos oss, vi på Hällstorps bil hjälper dig med dina däck.

Däckservice

Hjulskifte, däckomläggning eller punktering oavsett vilket hjälper vi dig så du kan köra säkert ute på vägarna.

Med ett hjulskifte av sommar- och vinterdäck ökar både säkerheten och komforten för dig ute på vägen. Vi kontrollerar alltid statusen på dina däck vid ett hjulskifte så du kan köra säkert ute på vägarna. Du kan dessutom lämna in dina sommar- eller vinterdäck till förvaring så tar vi hand om dem på ett lämpligt sätt så slipper du det bekymret också.

Behöver du nya däck? vi hjälper dig med en professionell däckomläggning. En däckomläggning kräver alltid en professionell och pålitlig kompetens för att det ska bli bra.

Har du råkat ut för en punktering? Om det är så att du skulle fått en punktering, så kan vi hjälpa dig att reparera ditt däck på ett professionellt sätt. Vi undersöker om det går att laga skadan på ett säkert sätt, lokaliserar skadan monterar av däcket från fälgen och reparerar skadan på ett säkert sätt.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå