Reparera en skadad bilruta

Vårt team av högt kvalificerade yrkesmän gör alltid sitt bästa för att reparera eventuella skador på ditt bilfönster, oavsett om de är stora eller små. Vi har toppmodern utrustning och verktyg till vårt förfogande för att erbjuda kvalitetsreparationer och säkerställa din säkerhet vid körning. Men på grund av komplexiteten hos vissa skador kan vi ibland inte reparera dem. I dessa fall erbjuder vi en snabb lösning genom att byta ut den skadade vindrutan på mindre än en dag. Detta säkerställer att du inte behöver vara utan ditt fordon under en längre period, så att du kan återgå till dina dagliga aktiviteter så snart som möjligt. Med vårt åtagande att erbjuda högsta kvalitet kan du lita på att vår nya vindruta kommer att uppfylla och överträffa dina förväntningar. Tack för att du valde våra tjänster.

Stenskott

Ett stenskott på vindrutan är en oroväckande skada som kan komma att bli kritisk, därför är det viktigt att stenskottet åtgärdas omgående. Ett olagat stenskott kan leda till att vindrutan spricker vilket får allvarliga konsekvenser, sikten kan bli sämre vilket kan leda till minskad trafiksäkerhet. Vi hjälper dig att åtgärda problemet, du betalar självrisken 0-200 kr beroende på vilket försäkringsskydd du har. Välkommen in till oss på Hällstorps bil.

Stenskottsplåster

Har du råkat ut för ett stenskott? Beställ våra stenskottsplåster! Stenskottsplåster är ett plåster som placeras på skadan så fort stenskottet skett, detta för att skydda mot smuts och fukt. Det är en tillfällig lösning tills du har möjlighet att åtgärda stenskottet på vindrutan hos våra reparatörer.

Byta vindruta

I vissa fall kan det vara så att vindrutan är så skadad så att man inte kan eller bör reparera den av säkerhetsskäl. I dessa fall erbjuder vi en snabb åtgärd och byter ut vindrutan under högst en dag. Detta innebär att du inte behöver vara utan din bil under en längre period. Vi har modern utrustning och verktyg till vårt förfogande för att kunna erbjuda ett kvalitetsbyte och säkerhetsställa din fortsatta säkerhet ute på vägarna. Vi försäkrar dig om att vi erbjuder en hög kvalitet samt uträttar bytet av vindrutan under en skyndsam och noggrann process. Tack för att du anförtror dig till Hällstorps bil.

Kalibrering

Är din bil i behov av kalibrering? På Hällstorps bil ligger vi självfallet i framkant när det kommer till säkerhet. Vår verkstad är därför utrustad med kvalitetssäkrade kalibreringsverktyg. Vår personal är specialutbildad för kalibrering, detta för att se till att kalibreringen blir rätt för just din bil. I moderna bilar är vinrutan en del av strukturen som ofta är rustad med kameror och sensorer vilket har viktiga säkerhetsfunktioner för bilen. Därför är det av stor betydelse att du får rätt vindruta monterad och kalibrerad. Är du osäker om din bil är i behov av kalibrering? Kontakta oss, vi hjälper dig att kontakta tillverkaren. Vi använder oss av kalibrering i de fall där tillverkaren rekommenderar att bilen skall kalibreras. Välkomna att kontakta oss angående frågor för kalibrering.

Gör en skadeanmälan

Skriv skadedatum samt ladda upp
minst 3 bilder på din skadade ruta.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå