Aiways

Aiways 100% elektrisk

Vilka är Aiways?

Aiways är ett nytt kinesiskt elbilsmärke som kom till Europa 2020. Bilarna tillverkas i en nybyggd och toppmodern fabrik i staden Shangrao i Kina. Utvecklingen av Aiways U5 började med ett tomt papper och en mission att skapa en elbil som gör elektrisk körning spännande, komfortabel och inte minst tillgänglig för alla.

 Aiways importeras till Sverige av det danska företaget Andersen Motors A/S, som också ansvarar för importen av Suzuki personbilar i Danmark. Sedan våren 2021 har Andersen Motors importerat och sålt elbilar från Aiways på den danska marknaden.

Vad betyder namnet och logotypen?

”Ai” betyder ”älskare” på kinesiska och leder i Aiways namn direkt till sloganen ”Love your drive”. Det understryker ambitionen att bygga elbilar som är ett nöje att köra, lätta att använda och är tillgängliga för en bred allmänhet.

Logotypens grafiska uttryck är inspirerat av en bil med batteri och rutiga flaggor på racerbanorna och ska symbolisera framtidens intelligenta bil, rörelse och stil.

Du kan känna dig trygg med Aiways garantier

Din nya Aiways omfattas av en fabriksgaranti på 5 år och har dessutom 8 års garanti på starkströmsbatteriet och drivmotorn (för båda gäller max 150 000 km). Utöver garanti mot material- och tillverkningsfel omfattas högspänningsbatteriet av en kapacitetsgaranti. Karossen omfattas av 10 års garanti mot genomrostning utan kilometerbegränsning.

Kontakta oss idag

Fyll gärna i kontakt formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar

Fabriksgaranti på 5 år

Batterigaranti på 8 år

Rostskyddsgaranti 10 år

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå